23. august 2010

Så er skolen sgu startet!

Så er skolen skudt igang, og lektier og afleveringer samler sig allerede i en stor "skal nok snart gøres"-stak. Puha... Jeg tror det er et spørgsmål om rutine.
Det står ned i lange stænger udenfor. Godt jeg er indendørs. Jeg er virkelig træt, men gider ikke sove. Jeg har så meget, der skal gøres. Jeg har lige aflyst Markant-mødet i dag, pga. afleveringer, lektier og en ussel lejlighed. Åh.. Desuden havde jeg jordens dejligste weekend! Var til Copenhagen Pride. Det var fedt. Flot parade. Om aftenen var vi på Club Christoffer med fri bar. Det var fedt, men Matias og Christian kom desværre aldrig, da Matias fik et anfald og måtte tage hjem.
Desuden var jeg vidne til en hatecrime!! Jeg blev virkelig forarget. Vi tog bussen hjem med en fyr, der havde det dårligt og var vist også lidt fuld. Han boede på Nørrebro. Men da han kom ud af bussen råbte han en hel del (men come on, det er en storby, hvem råber ikke?!). Så råber nogle fyre at han skal holde kæft, og han råber videre. Det resulterer så i, at de alle løber hen mod ham og en af dem slår ham mens de andre spiller op. De var endda ikke særlig gamle. For resten, det skal lige siges at det VAR en hatecrime, da det var ret tydeligt at han var bøsse. Jeg tror den yngste var 13, og den ældste max 17. Det var virkelig latterligt. Altså okay de slog ikke hårdt, grundet deres alder, men hvad sker der den dag de bliver nogle store pumpede fyre og ser nogen opføre sig på anden vis end hvad de accepterer? Jeg er virkelig forarget! Hele København var også fyldt med gigaplaktater, der handlede om hatecrimes mod homoseksuelle og indvandrere. Det latterlige er så, at de fyre, der slog ham, var af anden etnisk oprindelse. Altså de er selv lige så meget udsat for hatecrimes! Måske ikke lige DE fyre, men mange andre indvandrere. Det er jo forfærdeligt! Al den undertrykkelse der er i Danmark. Jeg ser det lidt som et slags "storebror-syndrom". Men kender vel selv fra sin barndom, at den største storebror/søster mobber lillebror/søster. Lillebror/søster reagerer så ved at nedgøre den næste i rækken. Osv. Det samme ses også ofte, når storebror/søster bliver mobbet i skolen. Personen har simpelthen behov for at hæve sig over en der er mindre eller selv forsvarsløs. Det er så ulækkert! Jeg håber snart al den hatecrime stopper. Der burde sgu være plads til os alle.
Anyways... Nævnte Markant ovenfor. En dag hvor jeg er lidt mere frisk i hovedet skal jeg nok komme med en introduktion. Men kort sagt; det er en organisation nogle stykker fra Århus (deriblandt mig) er ved at opstarte. Vi mener selv, at der er mangel på lignende i Danmark. Vi er en politisk og etisk organisation, hvis politiske program kredser omkring det venstreradikale. Altså der er tale om socialister og anarkister. Selvfølgelig er der plads til alle, men folk skal kunne tilslutte sig vores minimumsprogram (som vi endnu ikke har skrevet - derfor er vi ikke opstartet endnu) og vores vedtægter. Men et punkt vi har valgt at inddrage, som ingen anden venstreorienteret og anarkistisk ungdomsorganisation har gjort, er dyrerettigheder. Bemærk dyrerettigheder og ikke velfærd. Vi laver derfor indimellem aktioner i fællesskab med Dyrenes Alliance. Men men... Mere følger (:

Citat:
"Going vegan for mere environmental reasons is rather like opposing the Holocaust because the trains to Auschwitz had a large carbon footprint."

Bog for tiden:
MEMO af Oddbjørn By. Det er en ret fed bog der lærer dig at memorere, så du bliver bedre til at huske. Håber den bliver anvendelig i skolen.

Youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=wjEZ2lDVN3s&feature=search
Helt seriøst se hele serien! Det er nok det sjoveste jeg nogensinde har set! Se det!!!

Ingen kommentarer: